pátek 28. května 2010

Volby, volby, volby

Volby to jsou grunt
a kdo nevolí, ten je špunt!

Možná, že znáte tohle pořekadlo ve variaci s polévkou v podmětu. Výše uvedená verze se dle prognóz analytického oddělení La Fichaise Intelligence Unit (LFIU) na 86,49% stane aktuální počínaje touto nedělí. Polívka už je ze hry, teď možná bude mnohé maminky a tatínky mrzet, že místo gulášovky (hrachovky/hrstkové polévky - dosaďte si co chcete, pokud jíte pravidelně polévku) nevyrazili vhodit papírek do urny.
Takže zítra volit, kdo ještě nebyl. Ať už do oranžova nebo do modra. Zelena či fialova. Nebo do jaké barvy chcete*. Hlavně jděte**.

* Z hlediska nediskriminace menšin byla vyřazena možnost do bíla nebo do černa. Tato variace byla stejně nahnutá jako v případě oranžové a modré. Obávám se, že použití jakékoli jiné barvy než tmavě béžové a sépiové (to nikdo neví, jak vypadá), je dnes nebezpečné...
** Byla zachována apolitická orientace La Fichaise, ačkoli máme stejně po ruce průzkum, dle kterého 99% čtenářů volí Miloše Zemana (bacha, ale Becherovka už není!) a zbylé 1% Monarchistickou stranu (máme tajné informace, že už mají podepsanou smlouvu s TOP 09 a novým králem bude Jeho Veličenstvo Karel VI. Schwarzenberg jako osoba s nejlepším rodokmenem v politice).

Žádné komentáře:

Okomentovat