středa 25. února 2009

Lyže, plány a lidská neochota

Dalším článkem se La Fichaise vrací k oblíbenému tématu ekonomické krize. Po odhalení možných příčin vydání nové vyhlášky v článku Policie, fotbal a párky s hořčicí jsme se rozhodli v daném trendu pokračovat a začím pomalu odkrývat skrytý vládní plán na záchranu celosvětové ekonomiky. (informace od našeho tajného zdroje - nejmenované uklizečky Esmeraldy De Silva z Úřadu vlády)
Podařilo se nám zjistit, že dalším z kroků tohoto konceptu je i probíhající MS v Liberci. Díky dosud netušeným věšteckým schopnostem Vladimíra Špidly, který očekával současnou ekonomickou krizi (a mimojiné i rapidní propad koruny, takže se přesunul do evropské politiky, kde se platí v eurech), byla v roce 2003 poprvé podána kandidatura na MS, a to právě jako součást tehdy tajného balíčku na ochranu světové ekonomiky. Cílem celého šampionátu je jak znovu rozpumpovat tok peněz ve středoevropském prostoru (jak z veřejných, tak státních prostředků - ne sponzorských, protože právě do firem tyto peníze tečou), tak ušlapat návaly sněhu podél skokanských můstků (a dát tak divákům možnost se za 500Kč účastnit pořádání šampionátu, když už ne ho sledovat). Zatím se vše daří, byť naše zdroje zmiňují nedostatek ochotných lidí, kteří by za půl tisíce šlapali sníh a přitom si nestěžovali.
Zdá se, že se naše předsednictví opravdu činí, byť ne celá Evropa uznává naše skryté a dlouhodobé plánování... Více v tomto videu na Youtube

Žádné komentáře:

Okomentovat